Huollamme ja vaihdamme ilmanvaihtokoneen suodattimet

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä Lahden seudulla

Lahden alueella toimiva Etelä-Suomen IV-Huolto on täyden palvelun IV-talo – siksi myös huollamme ilmanvaihtokoneen suodattimet ja vaihdamme ne uusiin. Järjestelmän kunnon kannalta on todella tärkeää, että suodattimet vaihdetaan säännöllisesti, sillä ne seulovat ulkoilmasta siitepölyä ja epäterveellistä tomua. Huoltoväli riippuu kohteesta ja sen sijainnista, esim. vilkkaan liikenteen varrella olevaan tai rakennustyömaan läheisyydessä sijaitsevaan kiinteistöön huolto on hyvä tehdä jopa kaksi kertaa vuodessa.

Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme tilanteesi ja katsomme, mitä toimenpiteitä ilmanvaihtojärjestelmä vaatii. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä Lahden lisäksi mm. Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Iitin sekä Orimattilan alueilla.

Laadukkaat tuotteet ja työtavat tilaa huolto!

Hyvä sisäilma on korkealuokkaisten tuotteiden, työkalujen ja osaavien IV-asentajien summa. Käytämme hyväksi havaittuja suodattimia ja muita materiaaleja, joilla on todettu saavutettavan laadukas sisäilman laatu. Asentajillamme on pitkä kokemus suodatinhuolloista sekä muista ilmanvaihtotöistä. Tutustu kattaviin palveluihimme!

  • Luotettava kumppani
  • yrittäjät