Ilmanvaihtokanavien asennus ja eristys

Teemme asennus- ja eristystyöt huolella ja turvallisesti

Jätä ilmanvaihtokanavien asennus Etelä-Suomen IV-Huollon käsiin – näin varmistut, että asennus tulee tehtyä oikein ja ilmanvaihto saadaan pelaamaan siten kuin pitääkin. Teemme asennukset IV-suunnitelmien mukaisesti ja eristämme kanavat laadukkaita materiaaleja käyttäen. Hoidamme kaikki tarvittavat työt, joiden jälkeen kanavisto ja koko ilmanvaihtojärjestelmä ovat valmiit käyttöön. Toimialueisiimme kuuluvat muun muassa Lahti, Asikkala, Heinola, Hollola, Iitti sekä Orimattila.

Palvelua vielä asennuksen jälkeenkin

Kun ilmanvaihtokoneen asennus on tehty, voit luottaa apuumme vielä sen jälkeenkin. Teemme kanavistojen ja laitteiden kokonaisvaltaiset huollot, suoritamme myös kanavien ja hormien videokuvaukset. Katso kaikki palvelut ja hyödynnä laaja-alainen osaamisemme!


Meille on tärkeää, että kiinteistösi ilmanvaihto on korkealla tasolla. Siten sekä sinä että rakennuksesi voivat paremmin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ilmanvaihdon asennuksesta tai muusta tarvitsemastasi palvelusta.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Etelä-Suomen IV-Huolto Oy on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikki tekemämme työ ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.