Ilmanvaihtokanavien puhdistus


Puhdistukset alan asiantuntijayritykseltä

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on puhtaan ja terveellisen sisäilman edellytys. Ilmanvaihtojärjestelmiin kerääntyy ajan saatossa epäpuhtauksia, kosteutta, jopa mikrobeja sekä kemikaalijäämiä. Tämä vaikuttaa suoraan terveyteen sekä tietysti asumisen viihtyisyyteen ja työnteon tehoon. Epäpuhdas ilma on myös paloturvallisuusriski. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ratkaisee nämä ongelmat. Tilaa palvelu meiltä – toimimme muun muassa Lahden, Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Iitin ja Orimattilan alueilla.

Ennen

ilmanvaihtokanavien puhdistus

Moderni kalusto ja oikea ammattitaito

Näillä eväillä IV-kanavien ja -laitteistojen puhdistukset sujuvat parhaalla mahdollisella lopputuloksella. Käytössämme on tehokas, tyyppihyväksytty Airpower-kalusto, ja asentajillamme on ammattitaitoa sekä kokemusta useiden kerrostalojen ilmastointitöistä. Meiltä saat puhdistusten lisäksi ilmanvaihdon huolto- ja asennustyöt.

Katso koko palvelulistaus

Jälkeen

ilmanvaihtokanavien puhdistus

Laita tilaukseen sisäilma, josta nauttii niin asukas kuin talokin

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on tie terveempään ja viihtyisämpään asumiseen. Myös rakennus hyötyy puhdistuksesta, sillä toimiva ilmastointijärjestelmä poistaa kosteutta rakenteista ja auttaa siten pitämään kiinteistön hyvässä kunnossa. Tämä vaikuttaa myös energiankulutukseen. Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoittamaan IV-kanavien kunto!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Etelä-Suomen IV-Huolto Oy on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikki tekemämme työ ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.