Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Puhdistukset alan asiantuntijayritykseltä Lahden seudulla

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on puhtaan ja terveellisen sisäilman edellytys. Ilmanvaihtojärjestelmiin kerääntyy ajan saatossa epäpuhtauksia, kosteutta, jopa mikrobeja, sekä kemikaalijäämiä. Tämä vaikuttaa suoraan terveyteen sekä tietysti asumisen viihtyisyyteen ja työnteon tehoon. Epäpuhdas ilma on myös paloturvallisuusriski. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ratkaisee nämä ongelmat. Tilaa palvelu meiltä – toimimme mm. Lahden, Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Iitin ja Orimattilan alueilla.

Moderni kalusto ja oikea ammattitaito

Näillä eväillä IV-kanavien ja -laitteistojen puhdistus sujuu parhaalla mahdollisella lopputuloksella. Käytössämme on tehokas, tyyppihyväksytty Airpower-kalusto, ja asentajillamme on ammattitaitoa sekä kokemusta useiden omakoti- ja kerrostalojen ilmastointitöistä. Meiltä saat puhdistusten lisäksi huolto- ja asennustyöt – katso koko palvelulistaus.

Laita tilaukseen sisäilma, josta nauttii niin asukas kuin talokin

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on tie terveempään ja viihtyisämpään asumiseen. Myös rakennus hyötyy puhdistuksesta, sillä toimiva ilmastointijärjestelmä poistaa kosteutta rakenteista ja auttaa siten pitämään kiinteistön hyvässä kunnossa. Tämä vaikuttaa myös energiankulutukseen. Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoittamaan IV-kanavien kunto!

  • Luotettava kumppani
  • yrittäjät