Puhaltimien huolto

Toteutamme IV-koneiden puhallinyksiköiden huollot ja korjaukset

Ilmanvaihtokoneen puhallin on hyvä huoltaa, varsinkin jos järjestelmällä alkaa olla ikää. Esimerkiksi puhaltimien siipiin kertyy ajan saatossa likaa, joka heikentää niiden kykyä siirtää ilmaa. Myös laakerit kuluvat. Joskus riittää huolellinen huolto tai korjaus, mutta toisinaan puhallin pitää vaihtaa uuteen. IV-huoltojen ammattilaisina näemme nopeasti, mitä toimenpiteitä ilmanvaihtojärjestelmä vaatii. Ota yhteyttä! Palvelemme sinua eritoten Lahden, Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Iitin ja Orimattilan alueilla.

Täyden palvelun IV-talo

Emme tee ainoastaan ilmanvaihtokoneen puhallinyksiköiden huoltoja – meiltä saa myös ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja asennukset, suodatinhuollot sekä hormien ja kanavien kuvaukset. Kattavan palvelulistauksen löydät etusivulta.


Hyödynnä ammattitaitomme ja laajat palvelumme! Kysy meiltä rohkeasti apua, mikäli IV-kanavat ja -laitteet ovat mielestäsi tarkastuksen tarpeessa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Etelä-Suomen IV-Huolto Oy on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikki tekemämme työ ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.