Ilmanvaihdon säätö


Palveluumme kuuluvat suunnitelmien mukaiset ilmamäärien mittaukset ja säädöt

Jotta ilmanvaihtojärjestelmä toimii oikein, on sille tehtävät mittaukset ja säädöt ilmanvaihtosuunnitelman mukaisesti. Ilmamäärien mittaus ja säätö varmistavat, että ilmanvaihto toimii jokaisessa tilassa siten kuin pitääkin ja paineet ovat kohdallaan. Tulo- ja poistoilmavirtojen suhde on tärkeä säätää hyvin, jotta sisäilmasta saadaan miellyttävän tasainen ja terveellinen. Etelä-Suomen IV-Huollolta saat ilmanvaihdon säätöpalvelun Lahden, Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Iitin ja Orimattilan alueilla.

Ilmanvaihto, joka toimii täydellisesti ja taloudellisesti

Pyöriäkseen näin vaatii ilmanvaihto ammattilaisen työkaluja ja osaamista. Säätöjen ja mittausten lisäksi järjestelmän on hyvä olla laadukas, ja sen kunto on syytä tarkastaa säännöllisesti. Tarvittaessa on tehtävä puhdistukset, suodattimien vaihdot ja muut huoltotoimenpiteet. Me pystymme toteuttamaan kaiken tämän!


Tutustu kattaviin palveluihimme ja tilaa ilmanvaihdon säätö tai muu tarvitsemasi palvelu kokeneilta IV-asentajiltamme. Voimme liikkua työn perässä Etelä-Suomen alueella kauemmaksikin.


Varmistaaksesi, että säätötyö tehdään oikein, suosittelemme tarkistamaan, että työn suorittavalla yrityksellä on Suomen LVI-liiton mittauspätevyyden omaava henkilö palveluksessaan.  


MITTAUSPÄTEVYYS

Hyödynnä kotitalousvähennys

Etelä-Suomen IV-Huolto Oy on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikki tekemämme työ ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.