Ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistus

Toteutamme rasvakanavien puhdistukset

Ammattikäyttöön tarkoitettujen keittiöiden ilmastointi on pidettävä siistinä ja tukkeista vapaana hyvän ilmanvaihdon takaamiseksi. Keittiöissä ilmanvaihtokanaviin kertyy reilusti rasvaa, joka tukkii ilmanvaihdon ja aiheuttaa paloturvallisuusriskin koko rakennukselle. Huono ilmanvaihto voi aiheuttaa vahinkoa rakennuksille ja terveyshaittoja ihmisille jo normaaleissakin olosuhteissa. Kovassa käytössä olevien keittiöiden ilmanvaihtoon ilmestyvät ongelmat ovat kuitenkin vielä vakavampi ongelma.

Ammattikeittiön puhdistus on paras jättää ammattilaisten hoidettavaksi jo turvallisuussyistä. Teemme läpikotaisen puhdistuksen puolestasi ammattilaiskalustolla ja varmistamme keittiösi turvallisuuden sekä toimivuuden seuraavalle vuodelle. Tilaa ammattikeittiöiden puhdistukset Etelä-Suomen IV-Huollolta Lahden, Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Iitin ja Orimattilan alueilla. Ota yhteyttä ja tilaa nuohous!

Kuinka rasvakanavat puhdistetaan

Ammattikeittiön puhdistuksessa keittiön rasvakanavat putsataan ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla koneilla, joilla lopputuloksesta saadaan palotarkastuksen kestävä ja siisti. Putsauksen tekemisestä sovimme asiakkaan kanssa hyvissä ajoin, jotta se ei häiritse keittiön toimintaa. Jos et kuitenkaan ole etsimässä rasvahormien putsauspalveluita, niin tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme!

Rasvakanavan puhdistus

Rasvakanava on keittiössä sijaitseva ilmanvaihtokanava, jonka kautta poistetaan ruoanlaitossa kertyvät rasvakäryt ja huono ilma. Ruuanvalmistuksessa käytetty rasva kertyy helposti pinnoille ja ilmanvaihtokanaviin. Etenkin hormiin kertynyt rasva muodostaa helposti paloturvallisuusriskin talon rakenteille ja rasvakanaville. Ammattikäytössä olevien keittiöiden rasvakanavien puhdistus on lakisääteinen tehtävä, ja se on tehtävä kerran vuodessa. Joissakin tapauksissa se on tehtävä useammin, jos keittiö on erityisen raskaassa käytössä.

Palotarkastaja käy läpi kaikki ammattikeittiöt ja katsoo, että rasvakanavat ovat asianmukaisessa kunnossa. Jos kanavat eivät ole riittävän siistit ja rasvattomat, ei keittiö voi jatkaa toimintaansa. Tarkastuksesta tehdään keittiölle raportti, joka todentaa rasvakanavien kunnon ja turvallisuuden. Mikäli tarkastus jää jostain syystä väliin, on tästäkin oltava asianmukainen raportti selvittämässä tarkastuksen väliin jääminen. Säännöllisellä ammattikeittiön puhdistuksella ehkäistään mahdollisia rasvapaloja ja pidetään kanavat sekä muut rakenteet siisteinä ja ehjinä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Etelä-Suomen IV-Huolto Oy on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikki tekemämme työ ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.