IV-kanavien videokuvaus

Teemme kanavien ja hormien kuvauksia Lahden seudulla

Hormien ja IV-kanavien videokuvaus selvittää niiden puhdistustarpeen. Ammattilaisen tekemä videokuvaus on tarkka ja luotettava menetelmä, joka antaa kokonaisvaltaisen kuvan kanavien kunnosta. Kuvauksella saadaan määriteltyä epäpuhtauksien sijainti ja määrä, kosteusvauriot, kanavien ehjyys sekä muut mahdolliset ongelmat. Tämän jälkeen on helppo laatia tarvittavat puhdistus- tai korjausehdotukset. Kysy lisää! Palvelemme kotitalouksia ja taloyhtiöitä mm. alueilla Lahti, Asikkala, Heinola, Hollola, Iitti ja Orimattila.

Kuvauksen jälkeen

Ongelmat, joita hormien ja kanavien videokuvaus paljastaa, ovat ratkaistavissa. Meillä Etelä-Suomen IV-Huollossa on monipuolinen palvelutarjonta, joka sisältää ilmastointikanavien puhdistukset, huollot ja uusien asennuksettutustu palvelulistaukseen. Teemme kohteeseesi tarkan suunnitelman tehtävistä töistä ja hoidamme kanavat turvalliseen kuntoon. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja kokenutta, ja käytössämme on moderni kalusto.

Voit myös pyytää suoraan tarjouksen IV-kanavien videokuvauksesta. Kanavat on tärkeää pitää kunnossa, sillä niillä on suuri merkitys asukkaiden ja kiinteistön hyvinvoinnissa. Puhdas sisäilma vaikuttaa suoraan ihmisten ja rakennuksen terveyteen!

  • Luotettava kumppani
  • yrittäjät