Ilmanvaihtokanavien videokuvaus

Meiltä kanavien ja hormien kuvaukset

Hormien ja IV-kanavien videokuvaus selvittää niiden puhdistustarpeen. Ammattilaisen tekemä videokuvaus on tarkka ja luotettava menetelmä, joka antaa kokonaisvaltaisen kuvan kanavien kunnosta. Kuvauksella saadaan määriteltyä epäpuhtauksien sijainti ja määrä, kosteusvauriot, kanavien ehjyys sekä muut mahdolliset ongelmat. Tämän jälkeen on helppo laatia tarvittavat puhdistus- tai korjausehdotukset. Kysy lisää! Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä sekä taloyhtiöitä Lahden, Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Iitin sekä myös Orimattilan alueilla.

Kuvauksen jälkeen

Ongelmat, joita hormien ja IV-kanavien videokuvaus paljastaa, ovat ratkaistavissa. Meillä Etelä-Suomen IV-Huollossa on monipuolinen palvelutarjonta, joka sisältää ilmastointikanavien puhdistukset, huollot ja uusien asennukset – tutustu palvelulistaukseen. Teemme kohteeseesi tarkan suunnitelman tehtävistä töistä ja hoidamme kanavat turvalliseen kuntoon. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja kokenutta, ja käytössämme on moderni kalusto.


Voit myös pyytää suoraan tarjouksen IV-kanavien videokuvauksesta. Ilmanvaihtokanavat on tärkeää pitää kunnossa, sillä niillä on suuri merkitys asukkaiden ja kiinteistön hyvinvoinnissa. Puhdas sisäilma vaikuttaa suoraan ihmisten ja rakennusten terveyteen.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Etelä-Suomen IV-Huolto Oy on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikki tekemämme työ ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.